HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.
  • Anesthesiology

    Anestesiologi

    Kita duwe saluran napas laring, tabung endotrakeal, saluran napas guedel, kateter sedhot, topeng oksigen ……
  • Urology

    Urologi

    Kita duwe kateter foley silikon 2 arah, kateter foley silikon 3, kateter foley silikon kanthi ujung tiemann ……
  • Gastroenterology

    Gastroenterologi

    Kita duwe tabung gastrostomi silikon, tabung lambung silikon, tabung lambung PVC ……
  • Epidemic Prevention Supplies

    Penyediaan Nyegah Epidemi

    Kita duwe topeng rai nganggo medis sing bisa digunakake, KN95, topeng protèktif pakai, gaun isolasi medis ……

ISO13485: 2016, Certified FDA lan CE

Rega Berkualitas / Wajar / Pengiriman Tepat Waktu

We Care Apa Sampeyan Care!

  • Haiyan Kangyuan Medical Instrument
  • Haiyan Kangyuan Medical Instrument
  • Haiyan Kangyuan Medical Instrument
  • Haiyan Kangyuan Medical Instrument

Babagan Kita

Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, sing jembaré taun 14169㎡, lokakarya luwih saka 11200㎡. Kelas 100.000 ruangan bersih 4000㎡, kelas 100.000 laboratorium 300㎡ lan Pusat R&D 500㎡. Gunggunge karyawan ana 200 wong. Minangka pabrikan utama produk medis nganggo ISO13485: 2016 lan CE sing disertifikasi, kita bisa nyedhiyakake klien kanthi macem-macem produk miturut merek utawa OEM dhewe. Produk utama yaiku: Kateter Foley Silikon, Airway Topeng Laring, tabung Silikon Lambung, Tabung Endotrakeal, lsp. Produke duwe reputasi apik ing pasar domestik. Kangge, kanthi produk berkualitas tinggi uga rega sing cukup lan pangiriman tepat waktu, kita wis ngembangake bisnis menyang pasar dunia kaya Eropa, Amerika Selatan, Asia lan tengah wetan.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa pesen janjian
Sinau Luwih Luwih