HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Tabung Endotrakeal

  • Endotracheal Tube with Special Tip

    Tabung Endotrakeal kanthi Tips Khusus

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Tip khusus, kanggo nyegah kerusakan intubasi kanthi efektif.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.
    • Kita uga bisa nyedhiyakake bahan GRATIS DEHP.

  • Endotracheal Tube Standard

    Standar Tabung Endotrakeal

    • Digawe saka kelas obat-obatan non-beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar-x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.

  • Reinforced Endotracheal Tube

    Tabung Endotrakeal sing Digaya

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Penguatan spiral minimalake ngremekake utawa nemplek.
    • Sesuai karo postur pasien, utamane kanggo operasi decubitus.
    • Kanthi volume tekanan ngisor.

  • Endotracheal Tubes Preformed (Preformed Nasal Use)

    Tabung Endotrakeal Preformed (Gunakake Irung Preformed)

    • Digawe saka PVC kelas medis sing ora beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.

  • Endotracheal Tubes Preformed (Preformed Oral Use)

    Tabung Endotrakeal Preformed (Cara Lisan Oral)

    • Digawe saka PVC kelas medis sing ora beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar-x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.

  • Silicone Tracheostomy Tube

    Tabung Trakeostomi Silikon

    • Tabung Tracheostomy minangka tabung berongga, kanthi utawa tanpa cuff, sing dipasang kanthi langsung menyang trakea liwat sayatan bedah utawa kanthi teknik dilatasi progresif sing dipandu kanthi kawat yen ana darurat.

  • Suction Catheter

    Kateter Sedhot

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan lan alus.
    • Mripat sisih rampung kanthi sampurna lan pucuk distal sing ditutup amarga ora lara ing membran lendhot trakea.
    • Konektor jinis T lan konektor kerucut kasedhiya.
    • Konektor kode warna kanggo identifikasi kanthi macem-macem ukuran.
    • Bisa disambungake karo konektor Luer.