HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Anestesiologi

  • Endotracheal Tube with Special Tip

    Tabung Endotrakeal kanthi Tips Khusus

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Tip khusus, kanggo nyegah kerusakan intubasi kanthi efektif.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.
    • Kita uga bisa nyedhiyakake bahan GRATIS DEHP.

  • Reusable Laryngeal Mask Airway

    Airway Topeng Laryngeal sing Bisa Digunakake maneh

    • Silikon kelas medis 100% kanggo biocompatibility sing unggul.
    • Desain non-epiglottis-bar nyedhiyakake akses sing gampang lan jelas liwat lumen.
    • Bisa digunakake kanggo 40 kali disterilake kanthi uap 121 ℃.
    • 5 garis sudut katon nalika cuff ing status rata, sing bisa nyegah borgol nalika disisipake.
    • Bowl manset sing jero nyedhiyakake panyegelan sing apik banget lan nyegah alangan sing disebabake epiglottis ptosis.
    • Pangobatan khusus ing permukaan cuffs nyuda bocor lan shift kanthi efektif.

  • Reinforced Laryngeal Mask Airway

    Daya Ndhuwur Mask Laryngeal Mask

    • Silikon kelas medis 100% kanggo biocompatibility sing unggul.
    • Penguatan spiral minimalake ngremekake utawa nemplek.
    • Tabung sing alus, transparan lan tahan dempul.
    • Cocog kanggo diwasa, bocah lan bayi.

  • PVC Laryngeal Mask Airway

    Airway Topeng Laryngeal PVC

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun.
    • Desain non-epiglottis-bar nyedhiyakake akses sing gampang lan jelas liwat lumen.
    • Pangobatan khusus ing permukaan borgol nyuda bocor lan shift kanthi efektif.

  • Endotracheal Tube Standard

    Standar Tabung Endotrakeal

    • Digawe saka kelas obat-obatan non-beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar-x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.

  • Reinforced Endotracheal Tube

    Tabung Endotrakeal sing Digaya

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Penguatan spiral minimalake ngremekake utawa nemplek.
    • Sesuai karo postur pasien, utamane kanggo operasi decubitus.
    • Kanthi volume tekanan ngisor.

  • Endotracheal Tubes Preformed (Preformed Nasal Use)

    Tabung Endotrakeal Preformed (Gunakake Irung Preformed)

    • Digawe saka PVC kelas medis sing ora beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.

  • Endotracheal Tubes Preformed (Preformed Oral Use)

    Tabung Endotrakeal Preformed (Cara Lisan Oral)

    • Digawe saka PVC kelas medis sing ora beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar-x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.

  • Silicone Tracheostomy Tube

    Tabung Trakeostomi Silikon

    • Tabung Tracheostomy minangka tabung berongga, kanthi utawa tanpa cuff, sing dipasang kanthi langsung menyang trakea liwat sayatan bedah utawa kanthi teknik dilatasi progresif sing dipandu kanthi kawat yen ana darurat.

  • Guedel Airway

    Guedel Airway

    • Digawe saka poliethelin sing ora beracun.
    • Werna-ditutupi kanggo identifikasi ukuran.

  • Oxygen Mask

    Topeng Oksigen

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan lan alus.
    • Klip irung sing luwes bisa diyakinake supaya bisa pas.
    • Desain lumen khusus kateter kanggo njamin ventilasi sing apik, uga kateter dilipat, dipintal utawa ditekan.

  • Aerosol Mask

    Topeng Aerosol

    • Digawe saka PVC kelas medis sing ora beracun, transparan lan alus.
    • Sesuai karo postur pasien, utamane kanggo operasi decubitus.
    • 6ml utawa 20ml jar atomizer bisa diatur.
    • Desain lumen khusus kateter kanggo njamin ventilasi sing apik, evencatheter dilipat. corak dipencet.