HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Air Terjun Topeng Laryngeal

  • Reusable Laryngeal Mask Airway

    Airway Topeng Laryngeal sing Bisa Digunakake maneh

    • Silikon kelas medis 100% kanggo biocompatibility sing unggul.
    • Desain non-epiglottis-bar nyedhiyakake akses sing gampang lan jelas liwat lumen.
    • Bisa digunakake kanggo 40 kali disterilake kanthi uap 121 ℃.
    • 5 garis sudut katon nalika cuff ing status rata, sing bisa nyegah borgol nalika disisipake.
    • Bowl manset sing jero nyedhiyakake panyegelan sing apik banget lan nyegah alangan sing disebabake epiglottis ptosis.
    • Pangobatan khusus ing permukaan cuffs nyuda bocor lan shift kanthi efektif.

  • Reinforced Laryngeal Mask Airway

    Daya Ndhuwur Mask Laryngeal Mask

    • Silikon kelas medis 100% kanggo biocompatibility sing unggul.
    • Penguatan spiral minimalake ngremekake utawa nemplek.
    • Tabung sing alus, transparan lan tahan dempul.
    • Cocog kanggo diwasa, bocah lan bayi.

  • PVC Laryngeal Mask Airway

    Airway Topeng Laryngeal PVC

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun.
    • Desain non-epiglottis-bar nyedhiyakake akses sing gampang lan jelas liwat lumen.
    • Pangobatan khusus ing permukaan borgol nyuda bocor lan shift kanthi efektif.

  • Laryngeal Mask Airway with Epiglottis Bar

    Lwayngeal Mask Airway karo Epiglottis Bar

    • Digawe saka silikon kelas medis 100% impor.
    • Lima garis sudut katon nalika cuff ing status rata, sing bisa nyegah borgol nalika disisipake.
    • Loro - epiglottis-desain bar ing mangkuk, bisa nyegah alangan sing disebabake epiglottis ptosis.
    • Tanpa nggunakake glotis laryngoscopy, nyuda insiden tenggorokan, edema glottis lan komplikasi liyane.

  • Laryngeal Mask Airway for Single Use

    Lwayngeal Mask Airway kanggo Siji Gunakake

    • Silikon kelas medis 100 for kanggo kompatibilitas bio sing unggul.
    • Desain non-epiglottis-bar nyedhiyakake akses sing gampang lan jelas liwat lumen.
    • 5 garis sudut katon nalika cuff ing status rata, sing bisa nyegah borgol nalika disisipake.
    • Bowl manset sing jero nyedhiyakake panyegelan sing apik banget lan nyegah alangan sing disebabake epiglottis ptosis.
    • Pangobatan khusus ing permukaan cuffs nyuda bocor lan shift kanthi efektif.
    • Cocog kanggo diwasa, bocah lan bayi.