HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Babagan Kita

Profil Kangyuan

Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, sing jembaré taun 14169㎡, lokakarya luwih saka 11200㎡. Kelas 100.000 ruangan bersih 4000㎡, kelas 100.000 laboratorium 300㎡ lan Pusat R&D 500㎡. Gunggunge karyawan ana 200 wong.

Minangka pabrikan utama produk medis nganggo ISO13485: 2016 lan CE sing disertifikasi, kita bisa nyedhiyakake klien kanthi macem-macem produk miturut merek utawa OEM dhewe.

Produk utama yaiku:Kateter Foley Silikon, Airway Topeng Laryngeal, tabung Weteng Silikon, Tabung Endotrakeal, lsp. Produk kami seneng reputasi apik ing pasar domestik. Kangge, kanthi produk berkualitas tinggi uga rega sing cukup lan pangiriman tepat waktu, kita wis ngembangake bisnis menyang pasar dunia kaya Eropa, Amerika Selatan, Asia lan tengah wetan.

Lokakarya Kita

Sejarah Kangyuan

Sejarah Kangyuan

  • 2017
    Kangyuan menang judhul kehormatan "Pusat R&D Enterprise Z-tech High Tech" lan sertifikat American FDA.
  • April 2016
    Kangyuan diajeni minangka "Perusahaan Teknologi Tinggi Provinsi Zhejiang" dening Menteri Ilmu Pengetahuan lan Teknologi lan Kementerian Keuangan.
  • Juni 2015
    Kangyuan pindhah menyang lokakarya bersih kelas 100000 sing anyar.
  • September 2014
    Kangyuan lulus inspeksi GMP kaping telune.
  • Februari 2013
    Kangyuan lulus inspeksi GMP kaping pindho.
  • Juli 2012
    Kangyuan lulus sertifikasi ISO9001: 2008 lan ISO13485: 2003.
  • Mei 2012
    Kangyuan pikantuk Sertifikat Registrasi "Endotracheal Tube for Single Use" lan menang judhul kehormatan "Perusahaan Teknologi Tinggi Jiaxing".
  • 2011
    Kangyuan kaping pisanan mriksa inspeksi GMP.
  • 2010
    Kangyuan menang judhul kehormatan "Perusahaan Farmasi Aman Jiaxing".
  • November 2007
    Kangyuan lulus sertifikasi ISO9001: 2000, ISO13485: 2003 lan EU MDD93 / 42 / EEC.
  • 2007
    Kangyuan pikantuk Sertifikat Registrasi "Catheter Kencing Silikon kanggo Gunakake Tunggal" lan "Llaryngeal Mask Airway for Single Use".
  • 2006
    Kangyuan pikantuk "Lisensi Manufaktur Piranti Medis" lan "Sertifikat Registrasi Piranti Medis".
  • 2005
    Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. resmi didegake.