HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Warta

  • Have you participated in the CMEF 2020 ?

    Apa sampeyan melu CMEF 2020?

    19/10/2020 minangka pembukaan pameran Pameran Peralatan Medis Internasional China (CMEF) kaping 83 lan Pameran Desain & Desain Komponen Internasional (ICMD) kaping 30 ing Pusat Pameran Nasional Shanghai. Nomer akeh perusahaan domestik sing apik ...
    Waca liyane
  • Why Kangyuan’s Laryngeal Mask Airway?

    Napa Jalan Udara Masker Laryngeal Kangyuan?

    Laryngeal mask airway (LMA) minangka produk efektif sing dikembangake ing pertengahan taun 1980an lan digunakake ing bius umum kanggo nggawe saluran napas sing aman. Saluran udara topeng laring kanthi kualitas apik duwe macem-macem kaluwihan, kayata gampang digunakake, tingkat penempatan sing sukses, ventilasi sing andal, ...
    Waca liyane
  • How about kangyuan’s urinary catheters

    Kepiye kateter urin kangyuan

    Akeh kanca sing kerja ing bidang obat-obatan medis takon, kenapa apa kateter kencing Kangyuan duwe reputasi apik lan bisa didol kanthi apik ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan akeh negara liyane? Ayo dirembug saiki. Kaping kabeh, ...
    Waca liyane