HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Produk

  • Suprapubic Silicone Foley Catheter

    Kateter Foley Silikon Suprapubic

    Kateter Foley Silikon Suprapubic Terbuka Ditulis karo Balon integral Pria Wanita
    Digawe saka silikon medis-garde 100% sing diimpor.

  • Silicone Foley Catheter with Temperature Probe

    Kateter Foley Silikon kanthi Probe Suhu

    • Digawe saka silikon kelas medis 100% sing diimpor.
    • Balon sing alus lan seragam nggawe tabung lungguh kanthi apik ing kandung kemih.
    • Katup mriksa kode kanthi warna kanggo identifikasi kanthi macem-macem ukuran.
    • Iki minangka pilihan paling apik kanggo pasien kritis kateter katahan kanggo ngukur suhu awak.
    • Ngerteni suhu.

  • 3 Way Silicone Foley Catheter with Tiemann Tip

    Catheter Foley Silikon 3 Way Kanthi Tip Tiemann

    Produk kasebut bisa digunakake kanthi klinis kanggo nguyuh lan nguyuh kandung kemih kanthi nyisipake ing kandung kemih sanajan uretra.

  • 2 Way Silicone Foley Catheter with Tiemann Tip

    Catheter Foley Silikon 2 Way Kanthi Tip Tiemann

    Catheter Foley Silikon 2 Way karo Tip Tiemann kanthi Balon Normal utawa Balon Unal Unbal Jenis Balon Pria Pria Anak lan Wong Dewasa

  • 3 Way Silicone Foley Catheter

    3 Cara Kateter Foley Silikon

    3 Cara Silikon Foley Catheter Round Round Kanggo Pria lan Wanita Anak lan Wong diwasa kanthi Balon Normal utawa Balon Gedhe

  • Endotracheal Tube with Special Tip

    Tabung Endotrakeal kanthi Tips Khusus

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Tip khusus, kanggo nyegah kerusakan intubasi kanthi efektif.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.
    • Kita uga bisa nyedhiyakake bahan GRATIS DEHP.

  • Reusable Laryngeal Mask Airway

    Airway Topeng Laryngeal sing Bisa Digunakake maneh

    • Silikon kelas medis 100% kanggo biocompatibility sing unggul.
    • Desain non-epiglottis-bar nyedhiyakake akses sing gampang lan jelas liwat lumen.
    • Bisa digunakake kanggo 40 kali disterilake kanthi uap 121 ℃.
    • 5 garis sudut katon nalika cuff ing status rata, sing bisa nyegah borgol nalika disisipake.
    • Bowl manset sing jero nyedhiyakake panyegelan sing apik banget lan nyegah alangan sing disebabake epiglottis ptosis.
    • Pangobatan khusus ing permukaan cuffs nyuda bocor lan shift kanthi efektif.

  • Reinforced Laryngeal Mask Airway

    Daya Ndhuwur Mask Laryngeal Mask

    • Silikon kelas medis 100% kanggo biocompatibility sing unggul.
    • Penguatan spiral minimalake ngremekake utawa nemplek.
    • Tabung sing alus, transparan lan tahan dempul.
    • Cocog kanggo diwasa, bocah lan bayi.

  • PVC Laryngeal Mask Airway

    Airway Topeng Laryngeal PVC

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun.
    • Desain non-epiglottis-bar nyedhiyakake akses sing gampang lan jelas liwat lumen.
    • Pangobatan khusus ing permukaan borgol nyuda bocor lan shift kanthi efektif.

  • Endotracheal Tube Standard

    Standar Tabung Endotrakeal

    • Digawe saka kelas obat-obatan non-beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar-x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.

  • Reinforced Endotracheal Tube

    Tabung Endotrakeal sing Digaya

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Penguatan spiral minimalake ngremekake utawa nemplek.
    • Sesuai karo postur pasien, utamane kanggo operasi decubitus.
    • Kanthi volume tekanan ngisor.

  • Endotracheal Tubes Preformed (Preformed Nasal Use)

    Tabung Endotrakeal Preformed (Gunakake Irung Preformed)

    • Digawe saka PVC kelas medis sing ora beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.