HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Gastroenterologi

  • Silicone Stomach Tube

    Tabung Weteng Silikon

    • Digawe saka silikon kelas medis sing diimpor 100% bening lan alus.
    • Mripat sisih rampung kanthi sampurna lan pucuk distal sing ditutup amarga ora lara kanggo membran mukosa esofagean.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar-X.

  • Silicone Gastrostomy Tube

    Tabung Gastrostomi Silikon

    • Digawe saka silikon kelas medis 100%, tabung alus lan bening, uga kompatibilitas bio sing apik.
    • Desain kateter sing cendhak banget, balon bisa cedhak karo tembok weteng, elastisitas sing apik, keluwesan sing apik, lan nyuda trauma weteng. Konektor multi-fungsi bisa digunakake kanthi macem-macem tabung sing nyambungake kanggo nyuntikake nutrisi kayata solusi nutrisi lan diet, supaya perawatan klinis luwih gampang lan cepet.

  • PVC Stomach Tube

    Tube Tube Weteng

    • Digawe saka pvc kelas medis sing diimpor 100% bening lan alus.
    • Mripat sisih rampung kanthi rampung lan pucuk distal sing ditutup amarga ora lara kanggo membran mukosa esofagean.

  • PVC Feeding Tube

    Tabung Pakan PVC

    • Digawe saka pvc kelas medis sing diimpor 100% bening lan alus.
    • Mripat sisih rampung kanthi rampung lan pucuk distal sing ditutup amarga ora lara kanggo membran mukosa esofagean.