HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Liyane

  • Guedel Airway

    Guedel Airway

    • Digawe saka poliethelin sing ora beracun.
    • Werna-ditutupi kanggo identifikasi ukuran.

  • Oxygen Mask

    Topeng Oksigen

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan lan alus.
    • Klip irung sing luwes bisa diyakinake supaya bisa pas.
    • Desain lumen khusus kateter kanggo njamin ventilasi sing apik, uga kateter dilipat, dipintal utawa ditekan.

  • Aerosol Mask

    Topeng Aerosol

    • Digawe saka PVC kelas medis sing ora beracun, transparan lan alus.
    • Sesuai karo postur pasien, utamane kanggo operasi decubitus.
    • 6ml utawa 20ml jar atomizer bisa diatur.
    • Desain lumen khusus kateter kanggo njamin ventilasi sing apik, evencatheter dilipat. corak dipencet.

  • Disposable Breathing Filter

    Nyaring Napas Filter

    • Dhukungan kanggo fungsi paru-paru lan peralatan napas anesthesia lan filter nalika pertukaran gas.
    • Komposisi produk duwe tutup, ing tutup, membran filtrasi lan tutup retensi.
    • Membran saringan saka polipropilen lan bahan gabungan.
    • Terus nyaring partikel udakara 0,5 um kanthi efektif, tingkat filtrasi luwih saka 90%.

  • Disposable Aspirator Connecting Tube

    Tabung Sambungan Aspirator Pakai

    • Dhukungan kanggo piranti nyedhot, kateter sedhot lan peralatan liyane, khusus kanggo transportasi sampah.
    • Kateter digawe saka PVC alus.
    • Konektor standar bisa disambungake kanthi apik karo piranti nyedhot, mesthekake adhesi.

  • Disposable Anesthesia Mask

    Topeng Anestesi Sekali Pakai

    • Digawe saka 100% kelas-kelas PVC, bantal alus lan fleksibel kanggo nyenengake pasien.
    • Makutha transparan ngidini gampang ngawasi pratandha vital pasien.
    • Volume udara sing optimal ing cuff ngidini lenggahan lan panyegelan aman.
    • Bisa dibuwang lan nyuda risiko infeksi silang; aman lan andal kanggo pasien siji.
    • Port sambungan diameteripun standar 22 / 15mm (miturut standar: IS05356-1).

  • Disposable Endotracheal Tube Kit

    Kit Tabung Endotrakeal Pakai

    • Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan, jelas lan lancar.
    • Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar x.
    • Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.
    • Penguatan spiral minimalake ngremekake utawa nemplek. (Dikiataken)

  • Anesthesia Breathing Circuits

    Sirkuit Napas Anesthesia

    • Digawe saka bahan EVA.
    • Komposisi produk duwe konektor, topeng rai, tabung sing bisa diperpanjang.
    • Simpen miturut normaltemperatur. ngindhari sinar srengenge langsung.