HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Catheter Foley Silikon 2 Cara 

Katrangan singkat:

2 Cara Silikon Foley Catheter Round Round Kanthi Balon Normal utawa Balon Unbal Unibal Balon Jenis Pria lan Wanita kanggo Anak lan Wong Dewasa


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

• Digawe saka 100% impor medis — silikon garde.
• Produk iki kalebu kelas IIB.
• Garis radio legap liwat visualisasi dawa.
• Balon sing alus lan seragam nggawe tabung lungguh kanthi apik ing kandung kemih.
• Werna-kode mriksa vavle kanggo ngenali ukuran sing beda-beda.
• Dawane kateter Foley: Bocah-bocah: 31 Omm (kanthi kabel pandhuan), diwasa: 407mm.

2 Way Silicone Foley Catheter 

Packing: 10 pcs / box, 200 pcs / karton
Ukuran karton: 52x35x25 cm

Ciri produk

Kateter urin "KANGYUAN" kanggo Single Use (Foley) digawe saka karet silikon impor kanthi teknologi canggih. Produk kasebut duwe permukaan sing alus, stimulasi sithik, volume apokenosis gedhe, balon sing andal, gampang digunakake kanthi aman, macem-macem jinis lan spesifikasi sing bakal dipilih. 

Ditrapake

Produk kasebut bisa digunakake kanthi klinis kanggo nguyuh lan nguyuh kandung kemih kanthi nyisipake ing kandung kemih sanajan uretra. 

Pitunjuk kanggo digunakake

1. Pelumasan: Luwih lubricate pucuk lan poros kateter sadurunge dilebokake.
2. Lebokake: Ati-ati lebokake ujung kateter menyang kandung kemih (biasane dituduhake dening aliran urin), banjur 3cm luwih dawa kanggo mesthekake uga balon ing njero.
3. Banyu kembung: Nggunakake jarum suntik tanpa jarum, inflasi balon kanthi banyu suling steril utawa 5%, disedhiyakake larutan banyu 10 glycerin. Volume sing disaranake digunakake ditandhani ing corong kateter.
4. Ekstraksi: Kanggo deflasi, gunakake corong inflasi ing ndhuwur katup, utawa gunakake jarum suntik tanpa jarum menyang jarum kanggo nggampangake saluran pembuangan.
5. Kateter sing manggon: wektu nginep kaya sarat klinik lan perawat.

Contraindication

Kondisi sing ora cocog sing dianggep dokter. 

Ati-ati

1. Aja nggunakake salep utawa pelumas sing duwe dhasar minyak bumi.
2. Spesifikasi kateter uretra sing beda kudu dipilih minangka macem-macem umur sadurunge digunakake.
3. Produk iki wis disterilake nganggo gas etilena oksida, lan buwang sawise panggunaan siji.
4. Yen pengepakan rusak, aja digunakake.
5. Ukuran lan kapasitas balon ditandhani ing paket unit njaba lan corong kateter.
6. Kawat pandhuan kanggo intubasi tambahan ing saluran pembuangan kateter wis dilebokake ing bocah-bocah.
7. Dienggo, kayata nemokake kateter urin, extravasation ngenani babagan pipis, got sing ora nyukupi,
panggantos kateter kudu ditrapake spesifikasi tepat waktu.
8. Produk iki kudu dioperasikake dening staf medis.
9. Wektu nginep nyaranake ora luwih saka 28 dina.

[Pènget]
Injeksi banyu steril ora bisa ngluwihi kapasitas nominal ing kateter (ml).
[Panyimpenan]
Simpen ing papan sing adhem, peteng lan garing, suhu ora luwih saka 40 ℃, tanpa gas korosif lan ventilasi sing apik.
[Tanggal pembuatan] Waca label kemasan batin
[Tanggal kadaluwarsa] Deleng label kemasan batin
[Wong sing ndaftar]
Produsen: HAIYAN KANGYUAN MEDICAL INSTRUMENT CO., LTD


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan