HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Lwayngeal Mask Airway kanggo Siji Gunakake

Katrangan singkat:

• Silikon kelas medis 100 for kanggo kompatibilitas bio sing unggul.
• Desain non-epiglottis-bar nyedhiyakake akses sing gampang lan jelas liwat lumen.
• 5 garis sudut katon nalika cuff ing status rata, sing bisa nyegah borgol nalika disisipake.
• Bowl manset sing jero nyedhiyakake panyegelan sing apik banget lan nyegah alangan sing disebabake epiglottis ptosis.
• Pangobatan khusus ing permukaan cuffs nyuda bocor lan shift kanthi efektif.
• Cocog kanggo diwasa, bocah lan bayi.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

Laryngeal Mask Airway for Single Use

Packing:5 pcs / kothak 50 pcs / karton
Ukuran karton: 60x40x28 cm

Ditrapake

Produk kasebut cocok kanggo digunakake ing pasien sing butuh anestesi umum lan resusitasi darurat, utawa nggawe saluran napas non-deterministik jangka pendek kanggo pasien sing butuh napas.

Kinerja struktural

Produk iki miturut strukture bisa dipérang dadi jinis biasa, jinis dobel, jinis biasa, patang jinis kaping pindho. Tabung ventilasi jinis biasa, fittings tas tutup, tabung inflatable, nuduhake airbag, katup sendi lan karet; dikuatake karo tabung ventilasi, konektor tas tutup, pipa aerasi. Indikasi batang pandhuan udara, (ora bisa), lan katup muatan bersama; pindho jinis biasa nganggo tabung ventilasi, tabung got, fittings bag tutup, tabung inflatable, sing nuduhake airbag, sendi lan katup tiup; pipa dobel sing dikiatake nganggo pipa ventilasi, pipa got, fittings bag penutup, tabung inflatable, indikator airbag, pad lengan sing nyambung, rod pandhuan (no), sendi lan katup muatan. Kuatake lan dobel masker laring ing tembok njero trakea kanthi produk kawat stainless steel. Kanggo ngiyatake tabung ventilasi, tabung got, tas sambung, tutup lengan sing nyambung, tabung karet, tas udara nggunakake instruksi sing digawe saka bahan karet silikon. Yen produk kasebut steril; dering Oksigen etan sterilisasi, residu etilena oksida kudu kurang saka 10μg / g.

[Spesifikasi model] deleng tabel ing ngisor iki :

Model

Tipe biasa, Tipe sing dikuatake,
Jinis biasa nganggo tabung dobel,
Jinis sing dikuatake nganggo tabung dobel 

Spesifikasi (#)

1

1.5

2

2.5

3

4

5

6

Inflasi maksimum (Ml)

4

6

8

12

20

30

40

50

Bobot pasien / awak sing ditrapake (kg)

Neonatus < 6

Bayi6 ~ 10

Bocah-bocah10 ~ 20

Bocah-bocah20 ~ 30

Wong diwasa30 ~ 50

Wong diwasa50 ~ 70

Wong diwasa 70 ~ 100

Wong diwasa > 100

Pitunjuk kanggo digunakake

1. LMA, kudu mriksa spesifikasi label produk.
2. Kanggo ngrampungake gas ing saluran napas saluran napas laryngeal supaya hood dadi rata.
3. Olesake sawetara uyah normal utawa gel larut banyu kanggo pelumasan ing mburi tutup tenggorokan.
4. sirahe pasien rada bali, karo jempol kiwane ing cangkeme pasien lan nyepetake rahang pasien, kanggo nggedhekake celah ing antarane cangkeme.
5. Nggunakake tangan tengen kanggo nyekel pena sing nyekel topeng laring, supaya kasedhiya, driji telunjuk lan driji driji tengah nglawan awak sambungan tutup lan topeng laryngeal tabung ventilasi, tutup tutuk menyang arah ing garis tengah rahang ngisor , ilat nemplek LMA pharyngeal, nganti saiki ora maju maneh. Uga bisa nggunakake cara mbalikke cara masang topeng laryngeal, mung nutupi cangkeme menyang langit-langit, bakal dilebokake ing tutuk menyang tenggorokan ing sisih ngisor topeng laring, lan 180O sawise muter, lan banjur terus meksa tutup topeng laring , nganti ora bisa meksa nganti saiki. Nalika nggunakake topeng laryngeal sing ditambah utawa nganggo rod pandhuan, rod pandhuan bisa dilebokake ing rongga udhara kanggo nggayuh posisi sing wis ditemtokake, lan sisipan laring topeng bisa ditarik sawise masang topeng laryngeal.
6. Ing pamindhahan sadurunge tangan liyane alon-alon kanthi nutul driji kanggo nyegah pamindhahan kateter saluran napas laring.
7. Miturut muatan nominal kanggo nutupi tas sing diisi gas (jumlah udhara ora bisa ngluwihi tandha pengisi maksimum), sambungake sirkuit napas lan evaluasi apa ventilasi sing apik, kayata ventilasi utawa alangan, kudu miturut langkah-langkah sisipan topeng laring.
8. Kanggo ngonfirmasi posisi topeng laring bener, tutup bantalan waos, posisi tetep, jaga ventilasi.
9. Tutup tenggorokan ditarik metu: hawa ing sangisore katup udara jarum suntik kanthi jarum suntik tanpa jarum ditarik metu saka tutup tenggorokan.

Contraindication

1. Pasien sing cenderung duwe weteng utawa weteng, utawa duwe kebiasaan mutah lan pasien liyane sing asring ngalami refluks.
2. Pembesaran pasien sing ora normal kanthi getihen ing saluran pernapasan.
3. Potensi pasien alangan saluran pernapasan, kayata tenggorokan, abses, hematoma lsp.
4. Pasien ora cocog kanggo panggunaan produk iki.

Ati-ati

1. Sadurunge digunakake kudu adhedhasar umur, bobot awak kanthi macem-macem pilihan spesifikasi model sing bener lan ndeteksi manawa bocor tas.
2. Mangga dipriksa sadurunge digunakake, kayata sing ditemokake ing siji (kemasan) produk kanthi kahanan ing ngisor iki, larangan panggunaan:
a) Periode efektif sterilisasi;
b) Produk kasebut rusak utawa duwe badan asing.
3. Gunakake kudu mirsani kegiatan toraks pasien lan auskultasi swara ambegan bilateral kanggo nemtokake efek ventilasi lan mungkasi pemantauan karbon dioksida sing kadaluwarsa. Kayata panemuan fluktuasi amplas dada utawa miskin utawa ora fluktuasi krungu swara bocor, kudu langsung narik topeng laring, sawise oksigen lengkap sawise implantasi.
4. Ventilasi tekanan positif, tekanan saluran napas ngirim ora ngluwihi 25cmH2O, utawa gampang bocor utawa gas ing weteng.
5. Pasien nganggo topeng laring kudu siyap sadurunge digunakake, supaya ora ana kemungkinan aspirasi isi lambung sing diinduksi anti-aliran sajrone ventilasi tekanan positif.
6. Produk iki sterilisasi etilena oksida, disterilisasi valid nganti telung taun.
7. Nalika balon wis saya gedhe, jumlah muatan kudu ora ngluwihi kapasitas sing dirating maksimal.
8. Produk iki kanggo panggunaan klinis, operasi lan panggunaan tenaga medis, sawise rusak.

[Panyimpenan]
Produk kudu disimpen ing asor relatif ora luwih saka 80%, suhune ora luwih saka 40 derajat Celcius, ora ana gas korosif lan kamar sing apik kanthi ventilasi sing apik.
[Tanggal pembuatan] Waca label kemasan batin
[tanggal kadaluwarsa] Deleng label kemasan njero
[Tanggal publikasi spesifikasi utawa tanggal revisi]
Tanggal publikasi spesifikasi: 30 September 2016

[Wong sing ndaftar]
Produsen: HAIYAN KANGYUAN MEDICAL INSTRUMENT CO., LTD


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan