HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Tabung Endotrakeal kanthi Tips Khusus

Katrangan singkat:

• Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan, jelas lan lancar.
• Tip khusus, kanggo nyegah kerusakan intubasi kanthi efektif.
• Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar x.
• Kanthi volume tekanan ngisor. Manset volume dhuwur nutup tembok trakea kanthi positif.
• Kita uga bisa nyedhiyakake bahan GRATIS DEHP.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

Endotracheal Tube with Special Tip

Packing: 10 pcs / box, 200 pcs / karton
Ukuran karton: 62x37x47 cm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan