HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Kateter Sedhot

Katrangan singkat:

• Digawe saka kelas PVC non-beracun, transparan lan alus.
• Mripat sisih rampung kanthi sampurna lan pucuk distal sing ditutup amarga ora lara ing membran lendhot trakea.
• Konektor jinis T lan konektor kerucut kasedhiya.
• Konektor kode warna kanggo identifikasi kanthi macem-macem ukuran.
• Bisa disambungake karo konektor Luer.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

Suction Catheter

Packing: 100 pcs / box, 600 pcs / karton
Ukuran karton: 60 × 50 × 38 cm

Niyat dienggo

Produk iki digunakake kanggo aspirasi sputum klinis. 

Kinerja struktural

Produk iki kasusun saka kateter lan konektor, kateter digawe saka bahan pvc kelas medis. Reaksi sitotoksik produk ora luwih saka kelas 1, lan ora ana reaksi sensitisasi utawa stimulasi mukosa. Produk kasebut steril lan, yen disterilake karo etilen oksida, ora bakal luwih saka 4mg. 

Pitunjuk kanggo digunakake

1. Miturut kabutuhan klinis, pilih spesifikasi sing cocog, bukak tas kemasan batin, priksa kualitas produk.
2. Ujung tabung sedhot sputum disambungake karo kateter sedhot tekanan negatif ing pusat klinis, lan pungkasan kateter sedhot sputum alon-alon dilebokake ing cangkeme pasien menyang dalan kanggo ngekstraksi sputum lan sekresi trakea.

Contraindication

Ora ditemokake kontraindikasi. 

Ati-ati

1. Sadurunge digunakake, spesifikasi sing bener kudu dipilih miturut umur lan bobot, lan kualitas produk kudu dites.
2. Mangga dipriksa sadurunge digunakake. Yen produk siji (dikemas) duwe kondhisi ing ngisor iki, pancen dilarang nggunakake :
a) Tanggal kadaluwarsa sterilisasi ;
b) Paket siji produk wis rusak utawa duwe prekara asing.
3. Produk iki kanggo panggunaan klinis sapisan, dioperasikake lan digunakake dening tenaga medis, lan dirusak sawise digunakake.
4. Ing proses panggunaan, pangguna kudu ngawasi panggunaan produk kanthi tepat waktu. Yen ana kacilakan, pangguna kudu ora enggal nggunakake produk kasebut lan supaya staf medis bisa ngrampungake kanthi bener.
5. Produk iki sterilisasi etilena oksida, periode sterilisasi limang taun.
6. Pengepakan rusak, mula panggunaan dilarang.

[Panyimpenan]
Simpen ing papan sing adhem, peteng lan garing, suhu ora luwih saka 40 ℃, tanpa gas korosif lan ventilasi sing apik.
[tanggal kadaluwarsa] Deleng label kemasan njero
[Wong sing ndaftar]
Pabrikan: HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan