HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Tabung Weteng Silikon

Katrangan singkat:

• Digawe saka silikon kelas medis sing diimpor 100% bening lan alus.
• Mripat sisih rampung kanthi sampurna lan pucuk distal sing ditutup amarga ora lara kanggo membran mukosa esofagean.
• Garis buram radio liwat dawa kanggo visualisasi sinar-X.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

Silicone Stomach Tube

Packing: 10 pcs / box, 200 pcs / karton

Ciri produk

Tabung weteng silikon sing bisa digunakake KANGYUAN digawe saka karet silikon medis kanthi teknologi canggih, permukaan produk alus, ora beracun lan ora iritasi karo skala pangembangan skala lan sinar-X, produk disterilake kanthi kemasan steril etilen oksida, kanggo panggunaan pakai, aman lan trep kanggo digunakake, sawetara spesifikasi kanggo pilihan 

Kinerja struktural

Produk iki umume kalebu pipa, konektor (nganggo colokan), tip (kepala pandhuan) lan komponen liyane (waca gambar 1). Babak pipa, lancar, transparan; Kekuwatan sambungan sing apik ing antarane komponen; Aliran efluen memenuhi persyaratan standar; Produk kasebut nduweni biocompatibility lan sterilitas sing apik. Sisa EO ora bakal luwih saka 4mg。

2

Gambar 1: diagram skema struktur tabung lambung standar 

Ditrapake

Produk iki biasane digunakake kanggo lavage lambung, perfusi solusi nutrisi lan dekompresi lambung sajrone operasi ing unit medis. 

Pitunjuk kanggo digunakake

1. Copot produk saka paket dialisis kanggo nyegah kontaminasi.
2. Lebokake tabung menyang duodenum kanthi alon.
3. Banjur instrumen kayata feeder cair, piranti got utawa aspirator disambungake karo tabung lambung kanthi andal.

Contraindication

1. Vena varikos esofagus parah, gastritis erosif, alangan hidung, strukture utawa alangan esofagus utawa kardia.
2. Dispnea parah.

Ati-ati

1. Nalika awak obah, kateter bakal bengkong, sing bisa nyebabake sumbatan pipa. Nalika ndandani, wenehi perhatian ing dawa kateter lan ninggalake ruangan。
2. Nalika produk dilebokake ing awak suwene suwe, wektu retensi paling dawa ora ngluwihi 30 dina.
3. Mangga dipriksa sadurunge digunakake. Yen produk siji (dikemas) duwe kondhisi ing ngisor iki, pancen dilarang nggunakake :
a) Tanggal kadaluwarsa sterilisasi ora valid.
b) Paket siji produk wis rusak, kontaminasi utawa duwe prekara asing.
4. Produk iki sterilisasi etilena oksida, periode sterilisasi 3 taun。
5. Produk iki diwatesi mung nggunakake sapisan, dioperasikake dening tenaga medis, lan rusak sawise digunakake.

[Panyimpenan]
Simpen ing papan sing adhem, peteng lan garing, suhu ora luwih saka 40 ℃, tanpa gas korosif lan ventilasi sing apik. 
[Tanggal pabrik] Deleng label kemasan batin
[tanggal kadaluwarsa] Deleng label kemasan batin
[Wong sing ndaftar]
Pabrikan: HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan