HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Apa sampeyan melu CMEF 2020?

19/10/2020 minangka pembukaan pameran Pameran Peralatan Medis Internasional China (CMEF) kaping 83 lan Pameran Desain & Desain Komponen Internasional (ICMD) kaping 30 ing Pusat Pameran Nasional Shanghai.

Ana akeh perusahaan domestik sing melu ing acara loro kasebut.

Have you participated in the CMEF 2020

Sawise pirang-pirang dekade akumulasi lan udan, CMEF & ICMD wis dikembangake dadi platform layanan komprehensif internasional terkemuka internasional sing ngliputi kabeh perangkat industri medis, nggabungake teknologi produk, peluncuran produk anyar, perdagangan pengadaan, kerjasama riset ilmiah, lsp. nampilake teknologi paling anyar ing bidang pabrikan piranti medis, lan promosi interaksi jaringan industri alat medis kanthi sakabehe.
Dilaporake yen pameran patang dina kasebut duwe wolung aula, jembaré 220000 meter persegi. Konferensi lan forum akademik 60, luwih saka 300 pimpinan industri lan luwih saka 1500 produk anyar diluncurake supaya bisa ndeleng teknologi canggih.

Have you participated in the CMEF 2020

Minangka pamimpin industri konsumsi medis, perusahaan kami Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd.

Ditampilake stan x38 ing Hall 1.1 sing biasane nampilake macem-macem jinis kateter urin, saluran napas laring, tabung endotrakeal, tabung lambung, bahan pencegahan epidemi lan produk liyane.

Kabeh mau dikembangake lan diproduksi dening perusahaan kami.

Ana aliran panuku / pengunjung sing terus-terusan nuduhake minat marang produk lan ngarep-arep kerja sama.

Have you participated in the CMEF 2020-1
Have you participated in the CMEF 2020-3

Ing taun 2020 epidemi Corvid-19 nggawa krisis global ing saindenging jagad, sauntara nggawa kita tantangan lan kesempatan. Minangka anggota tim perang nglawan epidemi iki, Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. kudu dadi sing pertama nandhang pengaruh epidemi kasebut, menehi dhukungan saka materi, fokus ing inovasi lan trobosan, lan ngupayakake menehi kontribusi luwih akeh perang nglawan epidemi kasebut.

Have you participated in the CMEF 2020-2

Mbesuk, Kangyuan ora bakal lali maksud asline, maju luwih dhisik, nggoleki arah inovasi anyar ing industri piranti medis China, lan nggawa pangowahan sing luwih jero kanggo industri medis lan kesehatan.

Pangeling anget: miturut syarat-syarat kerja pencegahan epidemi, sadurunge mlebu aula pameran, kabeh pengunjung kudu nganggo topeng, nuduhake KTP sing valid, lan Kode Kesehatan Shanghai sing ditrapake ing Alipay utawa WeChat.


Wektu kiriman: Dec-09-2020