HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Kepiye kateter urin kangyuan

Akeh kanca sing kerja ing bidang obat-obatan medis takon, kenapa apa kateter kencing Kangyuan duwe reputasi apik lan bisa didol kanthi apik ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan akeh negara liyane? Ayo dirembug saiki.

Kaping pisanan, bahan baku
♦ Tabung kateter urin Kangyuan digawe saka bahan baku silikon impor murni 100%, sing duwe inersia fisiologis sing apik, tanpa rasa, non-beracun, non-korosif, antikoagulan, antioksidan, biokompatibilitas, lan tahan disinfeksi lan kahanan sterilisasi sing abot, lan nyukupi sarat gelar medis.
♦ Kanthi bahan silikon cair valcanisasi karo platinum, corong kasebut nduweni transparansi lan stabilitas sing apik, ora bakal kuning sadurunge tanggal kadaluwarsa.
♦ Balon cetakan cetakan silikon padat murni sing di-valvanisasi karo platinum, kanthi suhu sithik lan wektu sing luwih dawa. Karakteristik bahan balon maksimal. Elastisitas lan retraksi sing apik njamin keandalan kualitas balon, lan permukaan balon alus sawise ditarik.
Kepala kepala kateter urin Kangyuan digawe saka gel silikon cair, sing isine barium sulfat sing ora beracun, sing bisa dipoto kanthi sinar X ing vivo kanggo ngenali ambane sisipan awak kateter.

How about kangyuans urinary catheters02

Kapindho, proses produksi
Kateter urin silikon Kangyuan kudu ngliwati puluhan prosedur lan papat inspeksi manual kanthi manual, kalebu campuran bahan mentah silikon, ekstrusi, vulkanisasi, cetakan corong, inspeksi corong, mbukak bolongan ing tabung kanggo ningkatake balon, cetakan balon, inspeksi balon, panyegelan balon, sambungan ujung lan tabung sing lancar, pandhuan titik, percetakan, pengeboran bolongan got, inspeksi menengah, reresik, pangatusan, kemasan lan sterilisasi. Teknologi sing apik lan unik lan hak kekayaan intelektual independen nemtokake kualitas sing apik. Lan nyuda rasa nyeri sing disebabake dening penyisipan kateter, nyuda kedadeyan infeksi silang saluran kemih, lan nambah panrima pasien. Masyarakat Kangyuan ngobati saben proses kanthi sikap sing kaku, apik kanggo saben detail, lan ngupayakake entuk kualitas paling apik ing saben kateter urin.

How about kangyuans urinary catheters01

Katelu, macem-macem kateter urin
Catheter fole silikon 2 arah bunder kanggo bocah lan wong diwasa, kateter foley silikon 3 cara kanggo wong diwasa, kateter foley silikon 2 cara kanggo wong diwasa, kateter fole silikon 3 cara kanggo wong diwasa, 2 arah kateter foley silikon kanggo bocah lan wong diwasa, kateter foley silikon 3 cara kanggo wong diwasa, kateter foley silikon mbukak 2 cara kanggo bocah lan wong diwasa, kateter foley silikon 2 arah kanthi balon integral kanggo bocah-bocah lan wong diwasa, kateter foley silikon kanthi 2 suhu probe kanggo bocah lan wong diwasa.


Wektu kiriman: Dec-09-2020