HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Napa Jalan Udara Masker Laryngeal Kangyuan?

Laryngeal mask airway (LMA) minangka produk efektif sing dikembangake ing pertengahan taun 1980an lan digunakake ing bius umum kanggo nggawe saluran napas sing aman. Saluran napas laryngeal kanthi kualitas apik duwe macem-macem kaluwihan, kayata gampang digunakake, tingkat penempatan sing sukses, ventilasi sing dipercaya, stimulasi sithik, nyegah kerusakan tenggorokan lan mukosa trakea. Nanging kepiye mbedakake kualitas LMA? Dina iki, njupuk saluran napas laring maskot Kangyuan kanthi pangsa pasar sing dhuwur minangka conto kanggo nerangake babagan cara ngadili kualitas saluran napas laryngeal saka telung aspek ing ngisor iki.

Why Kangyuan's Laryngeal Mask Airway01

Pisanan: Bahan saka Laryngeal Mask Airway
Tabung kasebut diekstrusi silikon padat murni sing divulkanisasi karo platinum, bahan medis kanthi transparansi tinggi, biokompatibilitas sing kuat lan stabilitas sing kuat. Lahane alus lan ora bakal kuning sadurunge tanggal kadaluwarsa. Kelengkungan tabung kasebut salaras karo struktur awak manungsa.
Manset digawe kanthi mesin cetakan injeksi lan pompa campuran dinamis bahan silikon cair murni sing divulkanisasi karo platinum, nduweni stabilitas sing kuat, permukaan sing alus lan alus, kontak sing luwih nyaman karo pasien.
Kapindho: Proses Produksi
Topeng laryngeal Kangyuan dikembangake kanthi mandhiri dening klompok Kangyuan ing taun 2005 lan diproduksi sawise diuji kanthi ketat. Nduwe pirang-pirang paten lan duwe kaluwihan sing ora bisa dibandhingake dibandhingake karo topeng laring liyane. Proses dhasar kaya ing ngisor iki:
1) Pencampuran bahan baku silikon: kanthi mesin campuran bahan silikon presisi sing mbukak supaya bisa nyampur, lan nggunakake chiller banyu konversi frekuensi kanggo ngontrol suhu sing adhem.
2) Ekstrusi tabung: peralatan ekstrusi presisi otomatis kanthi ukuran diameter laser lan fungsi pemotongan otomatis diadopsi kanggo njamin ukuran saluran napas laring laring Kangyuan sing akurat lan bisa dikendhaleni.
3) Cetakan injeksi manset: nggunakake mesin cetak injeksi silikon cair canggih domestik, pompa bahan pencampuran dinamis, tumindak lan paramèter kontrol mikrokomputer.
4) Ikatan manset: peralatan dispensing otomatis lengkap digunakake kanggo mesthekake lem ditrapake kanthi rata.
5) Pencetakan tabung: Tinta pangatusan medis digunakake, nyithak ora beracun lan ora tiba.
6) Sambungake tabung lan cuff lan gosok lem: nggawe sambungan antarane tabung lan manset kanthi lancar lan gedhe banget, tanpa protrusi.
7) Ngumpulake cuff sing nuduhake.
8) Pemeriksaan tampilan: LMA bakal ditliti kanthi manual.
9) Deteksi bocor ing cuff: kembungake kapsul 1,3 kaping kanggo tes banyu kanggo ndeteksi manawa bocor.
10) Resik lan garing.
11) Kemasan.
12) Sterilisasi etilena oksida.

Why Kangyuan's Laryngeal Mask Airway02

Katelu: Urut saluran napas laring
Proses presisi topeng laring Kangyuan nemtokake profesionalisme. Sawise baptis lan udan 15 taun ing pasar, Kangyuan duwe reputasi apik ing pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara. Kajaba iku, Kangyuan wis ngembangake pirang-pirang produk topeng laring kanthi efek sing beda kanggo macem-macem jinis pasien, kayata saluran napas laring topeng standar, siji saluran udara topeng laring sing dikuatake (tabung ventilasi bisa muter ing macem-macem sudhut tanpa ngremukake utawa nemplek) , saluran napas laryngeal mask karo bar epiglottis (nyegah apa wae refluks), dalan napas laring topeng sing diperkuat, saluran napas laring laring plastik, lsp.


Wektu kiriman: Dec-09-2020