HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Kateter Foley Silikon kanthi Probe Suhu

Katrangan singkat:

• Digawe saka silikon kelas medis 100% sing diimpor.
• Balon sing alus lan seragam nggawe tabung lungguh kanthi apik ing kandung kemih.
• Katup mriksa kode kanthi warna kanggo identifikasi kanthi macem-macem ukuran.
• Iki minangka pilihan paling apik kanggo pasien kritis kateter katahan kanggo ngukur suhu awak.
• Ngerteni suhu.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

Silicone Foley Catheter with Temperature Probe

Packing: 10 pcs / box, 200 pcs / karton
Ukuran karton: 52x34x25 cm

Dienggo dienggo

Iki digunakake kanggo kateter uretra klinis rutin utawa saluran uretra kanggo ngawasi terus-terusan suhu kandung kemih pasien kanthi monitor.

Komposisi struktur

Produk iki kasusun saka kateter pembuangan uretra lan probe suhu. Kateter pembuangan uretra kalebu awak kateter, balon (kanthong banyu), kepala pandhuan (ujung), antarmuka lumen got, ngisi antarmuka lumen, antarmuka lumen ukuran suhu, antarmuka lumen siram (utawa ora), plug lumen flushing (utawa ora) lan hawa katup Probe suhu kalebu probe suhu (chip termal), antarmuka plug lan komposisi kawat pandhuan. Kateter kanggo bocah (8Fr, 10Fr) bisa nyakup kawat pandhuan (opsional). Awak kateter, kepala pandhuan (ujung), balon (kantung banyu) lan saben antarmuka lumen digawe saka silikon; katup udara digawe saka polikarbonat, plastik ABS lan polipropilena; plug flushing digawe saka PVC lan polipropilena; kabel pandhuan digawe saka plastik PET lan probe suhu digawe saka bahan PVC, serat lan logam.

Indeks kinerja

Produk iki dilengkapi thermistor sing bisa ngerteni suhu inti kandung kemih. Rentang pangukuran 25 ℃ nganti 45 ℃, lan akurasi ± 0,2 ℃. 150 detik imbangan kudu digunakake sadurunge ngukur. Kekuwatan, kekuatan pamisah konektor, reliabilitas balon, resistensi mlengkung lan laju aliran produk iki bakal memenuhi persyaratan standar ISO20696: 2018; memenuhi syarat kompatibilitas elektromagnetik IEC60601-1-2: 2004; memenuhi persyaratan keamanan listrik IEC60601-1: 2015. Produk iki steril lan disterilake dening etilena oksida. Jumlah residu etilena oksida kurang saka 10 μg / g.

Artikel / Spesifikasi

Spesifikasi Nominal

Volume Balon

(ml)

Kode warna identifikasi

Artikel

Spesifikasi Prancis (Fr / Ch)

Dhiameter eksternal pipa kateter (mm)

lumen nomer loro, lumen nomer telu

8

2.7

3, 5, 3-5

biru pucet

10

3.3

3, 5, 10, 3-5, 5-10

ireng

12

4.0

5, 10, 15, 5-10, 5-15

putih

14

4.7

5, 10, 15, 20, 30, 5-10, 5-15, 10-20, 10-30, 15-20, 15-30, 20-30

ijo

16

5.3

oranye

Lumen nomer loro, lumen nomer telu, lumen maju

18

6.0

5, 10, 15, 20, 30, 50, 5-10, 5-15, 10-20, 10-30, 15-20, 15-30, 20-30, 30-50

abang

20

6.7

kuning

22

7.3

kain wungu

24

8.0

biru

26

8.7

jambon

Pitunjuk

1. Pelumasan: kateter kudu dilumasi karo pelumas medis sadurunge dilebokake.

2. Lebokake: lebokake kateter pelincir menyang uretra menyang kandung kemih kanthi ati-ati (cipratan dibuwang saiki), banjur lebokake 3-6cm lan wenehi balon ing nguyuh.

3. Banyu kembung: Nggunakake jarum suntik tanpa jarum, balon kembung kanthi banyu suling steril utawa larutan banyu gliserin 10% diwenehake. Volume sing disaranake digunakake ditandhani ing corong kateter.

4. Pengukuran suhu: yen prelu, sambungake antarmuka mburi eksternal saka probe suhu karo soket monitor. Suhu pasien bisa dipantau ing wektu nyata liwat data sing ditampilake monitor.

5. Copot: Nalika nyopot kateter, pisanan misahake antarmuka garis suhu saka monitor, lebokake jarum suntik kosong tanpa jarum menyang katup, lan sedhot banyu steril ing balon. Nalika volume banyu ing jarum suntik cedhak karo injeksi, kateter bisa ditarik alon-alon, utawa awak tabung bisa dipotong kanggo nyopot kateter sawise saluran sing cepet.

6. Nginep: Wektu ngenggoni gumantung karo kabutuhan klinis lan syarat keperawatan, nanging wektu nginep maksimum ora ngluwihi 28 dina.

Contraindication

1. Urethritis akut.
2. Prostatitis akut.
3. Gagal intubasi kanggo patah tulang panggul lan ciloko uretra.
4. Pasien dianggep ora cocog karo dokter.

Manungsa waé

1. Nalika ndhuk kateter, aja nggunakake pelumas sing ngemot landasan minyak. Contone, nggunakake minyak parafin minangka pelumas bakal nyebabake pecah balon.
2. Ukuran kateter sing beda kudu dipilih miturut umur sadurunge digunakake.
3. Sadurunge digunakake, priksa manawa kateter isih utuh, balon kasebut bocor utawa ora, lan apa nyedhot ora bisa diatasi. Sawise nyambungake plug probe suhu karo monitor, apa data sing ditampilake ora normal utawa ora.
4. Mangga dipriksa sadurunge digunakake. Yen ana produk sing (dikemas) sing duwe kahanan ing ngisor iki, pancen dilarang digunakake:
A) ngluwihi tanggal kadaluwarsa sterilisasi;
B) paket siji produk wis rusak utawa duwe urusan luar negeri.
5. Staf medis kudu tumindak alus sajrone intubasi utawa ekskubasi, lan jaga pasien kanthi sabar kapan wae sajrone kateterisasi ing omah kanggo nyegah kacilakan.
Cathetan khusus: nalika tabung urin ana ing omah sawise 14 dina, supaya tabung bisa ilang amarga volatilisasi fisik banyu steril ing balon, staf medis bisa nyuntikake banyu steril menyang balon kanthi cepet. Cara operasi kaya ing ngisor iki: njaga tabung urin ing kahanan sing ditahan, tarik banyu steril metu saka balon kanthi jarum suntik, banjur nyuntikake banyu steril menyang balon miturut kapasitas nominal.
6. Lebokake kabel pandhuan menyang lumen got saka kateter kanggo bocah minangka intubasi tambahan. Mangga wenehake kabel pandhuan sawise intubasi.
7. Produk iki disterilake dening etilena oksida lan duwe periode valid telung taun wiwit tanggal produksi.
8. Produk iki bisa digunakake kanggo nggunakake klinis, dioperasikake dening tenaga medis, lan rusak sawise digunakake.
9. Tanpa verifikasi, bakal diindhari digunakake ing proses pemindaian sistem résonansi magnetik nuklir kanggo nyegah gangguan potensial sing bisa nyebabake kinerja ngukur suhu sing ora akurat.
10. Arus bocor pasien kudu diukur ing antarane lemah lan termistor kanthi 110% angka voltase jaringan pasokan jaringan paling dhuwur.

Pandhuan Monitor

1. Monitor multi-parameter portebel (model mec-1000) dianjurake kanggo produk iki;
2. i / p: 100-240V- , 50 / 60Hz, 1.1-0.5A.
3. Produk iki kompatibel karo sistem ngawasi suhu YSI400.

Tips Kompatibilitas Elektromagnetik

1. Produk iki lan peralatan monitor sing gegandhengan kudu ngati-ati khusus babagan kompatibilitas elektromagnetik (EMC) lan bakal dipasang lan digunakake sesuai karo informasi kompatibilitas elektromagnetik sing ditemtokake ing instruksi iki.
Produk kasebut kudu nggunakake kabel ing ngisor iki kanggo nyukupi persyaratan emisi elektromagnetik lan anti-gangguan:

Jeneng kabel

dawane

Daya (16A)

<3m

2. Panggunaan aksesoris, sensor lan kabel ing sanjabane kisaran sing ditemtokake bisa nambah emisi elektromagnetik saka peralatan lan / utawa nyuda kakebalan elektromagnetik saka peralatan kasebut.
3. Produk iki lan piranti ngawasi sing kasambung ora bisa digunakake cedhak utawa ditumpuk karo piranti liyane. Yen perlu, pengamatan lan verifikasi sing cedhak kudu ditindakake supaya proses operasi normal digunakake ing konfigurasi sing digunakake.
4. Nalika amplitudo sinyal input luwih murah tinimbang amplitudo minimal sing ditemtokake ing spesifikasi teknis, pangukuran bisa uga ora akurat.
5. Sanajan peralatan liyane tundhuk karo syarat CISPR sing diluncurake, bisa uga ngganggu peralatan iki.
6. Piranti komunikasi portebel lan seluler bakal mengaruhi kinerja piranti.
7. Piranti liyane sing ngemot emisi RF bisa mengaruhi piranti (kayata ponsel, PDA, komputer kanthi fungsi nirkabel).

[Wong sing ndaftar]
Pabrikan: HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan