HAIYAN KANGYUAN INSTRUMEN PERUBATAN CO., LTD.

Selubung Akses nyedhot-Evakuasi kanggo Gunakake Tunggal

Katrangan singkat:

• Ngatasi masalah pamindhahan watu urik lan alur mundur kanthi total, Ing tekanan negatif, bisa ngindhari aliran watu, nyegah pamindhahan watu lan nyopot watu kanthi efektif.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

Ngatasi masalah pamindhahan watu urik lan alur mundur kanthi total, Ing tekanan negatif, bisa ngindhari aliran watu, nyegah pamindhahan watu lan nyopot watu kanthi efektif.
Nyuda tekanan tinggi panggul ginjel kanthi efektif, Irigasi terus-terusan sedhot, bisa mbentuk sirkulasi cairan sing ora terganggu kanggo nyuda tekanan tinggi panggul ginjel kanthi efektif.
Bisa nyegah getihen supaya bisa ndeleng kanthi cetha sajrone prosedur operasi kasebut. Kanthi irigasi lan nyedhot terus, bisa ngresiki pus, pembekuan getih lan kerikil, njaga operasi kanthi sesanti sing jelas, njamin keamanan operasi, lan nyepetake wektu operasi.
Nggedhekake strikture akses ureter kanthi efektif supaya operasi bisa lancar, Desain dilator tapered kanthi dilapisi hidrofilik AQ bisa nggedhekake strukture akses ureter kanthi efektif.
Pucuk sarung lan dilator yaiku ditutupi hidrofilik AQ. Kekandelan lapisan hidrofilik produk iki mung 0,03mm. COF minangka rata-rata 0,050 kanthi tes frithion sing bola-bali. Efek kasebut luwih akeh tinimbang produk sing padha.
Saluran sedhot tekanan negatif bisa disambungake karo pipa udara nyedhot tekanan negatif utawa pipa ventilasi pipa terintegrasi.
Plug sealing silikon, gampang dioperasikake.
Iku gampang lan gampang kanggo nggabungake gabungan tabung Sheath lan gabungan tabung ekspansi.
Bolongan sing ngatur tekanan negatif, kanthi efektif nyetel tekanan sedhot.
Awak tabung ditandhani karo timbangan, warnane cetha lan bisa dibedakake. Iki bisa mbantu dhokter kanggo ngadili jarak antara sarung lan uretra kanthi cara sing luwih langsung lan trep.
Lumahing awak tabung ditutupi lapisan hidrofilik AQ, sing alus, gesekan cilik, nilai rata-rata gaya gesekan COF yaiku 0,050, lan gampang nggedhekake lumen liwat segmen sempit, nyuda cedera lan ora krasa lara.
Sambungake karo tabung ekspansi kanthi lancar.
Ujung sarung Gamelan kanggo nyegah cedera uretra.
Pucuk dilator yaiku dilapisi hidrofilik AQ. Desaine tip tip. Bisa ditambahi kanthi alon-alon liwat gesekan lan ekstrusi kanggo mbentuk saluran operasi sing luwih lengkap lan rutin, gampang dioperasikake ureteroskop fleksibel, nglindhungi ureter sajrone pertukaran instrumen sing bola-bali sajrone ureteroskopi.

Suction-Evacuation Access Sheath for Single Use

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan